top of page
Anne Cielen.webp

Anne Cielen

Diepenbeek  

Wasserijstraat 29

3590 Diepenbeek

anne@vocaviva.be

0468 26 53 95

www.vocaviva.be

Hoi, ik ben Anne en ik ben een gepassioneerd psychologisch consulente die vrouwen wilt begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het realiseren van hun volledige potentieel.

 

Ik sta klaar om jou te helpen bij het verkennen van jouw interesses, het ontdekken van jouw unieke kwaliteiten en het vinden van jouw authentieke zelf, zodat je meer voldoening uit je loopbaancarrière kunt halen. Door mijn expertise te combineren met een persoonlijke aanpak, help ik je bij elke stap van jouw traject. Of je nu worstelt met het vinden van een nieuwe richting, het verbeteren van je huidige positie, het creëren van een gezonde werk-privé-balans, of het overwinnen van uitdagingen, ik ben er om je te ondersteunen.

 

Mijn aanpak is gebaseerd op empathie, zelfreflectie en het stellen van haalbare doelen. Ik geloof in het empoweren van mijn cliënten, zodat zij vol vertrouwen en vastberaden stappen kunnen zetten richting een job waar ze met plezier naartoe gaan. Als jij klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw loopbaanontwikkeling, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen. Laten we samen beginnen aan jouw loopbaanreis naar een toekomst waarin je echt voldoening vindt.

bottom of page