INVIA

Samen op weg naar veerkracht en voldoening in je loopbaan

Loopbaanbegeiding voor ambitieuze, ondernemende mama's

We zijn absoluut in de eerste plaats mama. Zonder enige twijfel. En tegelijkertijd hebben we een dik professioneel ei te leggen. Ons werk is belangrijk. Het is de plek waar we onszelf professioneel kunnen ontwikkelen en we zijn daar ambitieus en ondernemend in. We zijn bezige bijen met dromen. Balans vinden is echter soms een uitdaging. 

 En toch kan het!

Individuele loopbaanbegeleiding is altijd op maat. Alles begint met jouw loopbaanvraag,  jouw specifieke situatie en jouw zotte carrière-droom. Jij bent uniek. Een loopbaan helpen creëren die  jou gelukkig maakt, dat is waar wij voor gaan. Doen wat werkt!

Loopbaancheques van VDAB

Elke werknemer of zelfstandige, die in Vlaanderen of Brussel woont, in totaal 7 jaren (of 84 maanden) werkervaring heeft in haar loopbaan, heeft om de 6 jaar recht op gesubsidieerde loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB.
Je betaalt zelf slechts 80€ voor 7 uren begeleiding
Meer info over de voorwaarden

Op maat en resultaatgericht

Loopbaanbegeleiding bij InVia is gericht op het opstellen van een doelgericht persoonlijk ontwikkelplan. Je zou het een handleiding kunnen noemen, die je kan gebruiken voor het uitbouwen van een loopbaan die bij jou past en die jou gelukkig maakt. Helemaal op jouw maat

Ervaring en expertise

Het team van loopbaancoaches bij InVia, zijn stuk voor stuk ervaren coaches die met hun voeten in de modder van het werkveld gestaan hebben en weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat in organisaties. Ze zijn geschoold in coaching technieken en hebben hun strepen als coach al dubbel en dik verdiend. 
Meet the team

Waarden, talenten en kwaliteiten

Jezelf als werkmens écht goed leren kennen is super belangrijk. Hoe wil jij in het leven staan? Wat vind jij belangrijk in je werk en werkomstandigheden? Wat gaat jou makkelijk af en wat kost wat meer moeite? Waar wordt jij vanbinnen gelukkig van. JIJ blijft het startpunt van je loopbaanbegeleiding.

Kom gratis kennismaken met één van onze coaches
  • Jij woont in Vlaanderen of Brussel
  • Jij bent werknemer of zelfstandige en hebt 7 jaar werkervaring
  • Je hebt de voorbije 6 jaar nog geen gebruik gemaakt van loopbaancheques

... dan heb jij wellicht recht op gesubsidieerde loopbaanbegeleiding met  loopbaancheques van VDAB

>