top of page
Team vergadering

Leidinggeven met (vermoeden van ASS)

Leidinggevende met (vermoeden van) ASS

Heb je als leidinggevende met ASS moeite om je productiviteit te optimaliseren? Onze online training van 3 uur, speciaal ontworpen voor leidinggevenden met ASS, biedt de oplossing! In deze intensieve sessie krijg je praktische en bewezen strategieën aangereikt om je werkgewoonten te verbeteren en je productiviteit te verhogen.

We beginnen met een diepgaand inzicht in hoe ASS invloed kan hebben op je werkstijl en bieden persoonlijke aanpassingen aan die bij jouw unieke situatie passen. Vervolgens leer je technieken voor effectieve tijd- en taakbeheer, waardoor je je werkdag efficiënter kunt indelen. We behandelen ook communicatiestrategieën om interacties met je team te verbeteren en stress te verminderen.

Onze training wordt gegeven door Wendy Celis, psycholoog met ruime ervaring in het trainen en begeleiden van leidinggevende in een internationale, zakelijke context

Samen werken aan een project
 • Online opleiding via Zoom of Webinargeek
  Duur: 3 uur

   

 • 6 maanden toegang tot online platform (Huddle) waar extra informatie en tools beschikbaar komen voor het coachen van neurodivergente medewerkers
   

 • Certificaat van deelname na de opleiding

 • Prijzen zijn exclusief BTW

 • Voor zaakvoerders en leidinggevenden in een onderneming, kan je voor deze opleiding KMO Portefeuille subsidie aanvragen.
  Meer info over subsidie KMO Portefeuille
  Personeelsmanagement 

Ik wens te betalen via KMO Portefeuille subsidie via het systeem van VLAIO

Ik wens geen gebruik te maken voor KMO Portefeuille subsidie en betaal zelf.

bottom of page