juli 15

Loopbaanbegeleiding … dat is niet perse van werk veranderen.

Stress

0  comments

Loopbaanbegeleiding .. dat is niet perse 'van werk veranderen'

"Gij zult wel geen werk hebben nu zeker? Nu met corona wil er toch niemand van werk veranderen ..."
Een misvatting! Loopbaanbegeleiding betekent niet persé van werk veranderen. Loopbaanbegeleiding draait om veel meer dan dat. Het klopt wel dat heel wat mensen door de corona-crisis onzeker geworden zijn door hun werk. En dat bij degenen die plannen hadden om een gedurfde carrièreswitch te maken, de twijfel wel toe slaat. We weten ook nog helemaal niet wat het allemaal gaat geven met 'de tweede golf'

Ook als je geen voldoening haalt uit je huidige werksituatie, is er toch heel wat dat je met een loopbaancoach kan overlopen. Je kan bijvoorbeeld samen kijken naar je werk-privé balans. Of zal beter gezegd ... je werk-privé integratie. Thuiswerken is er voor velen van ons voorlopig nog bij. Met de laptop aan de keukentafel terwijl je kinderen buiten op de trampoline zich 'in stilte moeten bezig houden'. Toch is het belangrijk daar je grenzen te gaan bewaken.

Bovendien kan je samen met je loopbaancoach op zoek naar je talenten. Waar krijg jij energie van en hoe kan je je talenten vertalen n acties die je kan inbouwen in je job? 

Misschien zijn er binnen je bedrijf wel opportuniteiten die beter bij je passen.

Kom zeker eens kennismaken. We bespreken kort jouw vraag en bekijken wat we onder loopbaancoaching kunnen doen.


Tags


Je hebt misschien ook nog interesse in

Werkverslaving

ACT in alles wat ik doe…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

>