Online loopbaanbegeleiding

Met loopbaancheques van VDAB kan je  
7 uren loopbaanbegeleiding volgen
voor slechts 11,5 € / uur

Hoe werkt dat precies?

1.

Boek je gratis kennismakingsgesprek online met Zoom via deze link
Of neem deel aan een gratis infosessie online, in Diest of Laakdal

Zo'n kennismakingsgesprek duurt ongeveer 25 minuten. We hebben dus 25 minuten om te voelen of het klikt en we bespreken kort jouw loopbaanvraag en hoe we er mee aan de slag gaan.

2.

Bestel alvast je loopbaancheque via de website van VDAB

Van zodra je besteld hebt, gaat VDAB achter de schermen checken of je in aanmerking komt voor loopbaancheques. Als dat zo is, ontvang je via mail een overschrijving van 40€. Nadat je deze 40€ betaald hebt ontvang je een mail met de loopbaancheque in attachment. Dit proces kan soms 2 tot 3 weken duren.

3.

Ik stuur jou via mail of via post de documenten toe die horen bij het VDAB-dossier: de overeenkomst, een inlichtingenblad waarop je jouw gegevens invult, de gedragscode, de template voor het persoonlijk ontwikkelplan en de tevredenheidsenquête.

4.

Van zodra ik van jou de ingevulde documenten en ofwel een bewijs van betaling ófwel een loopbaancheque ontvangen heb, kunnen we starten. Het toesturen van deze documenten kan per mail of per post. Belangrijk is wel dat ze volledig ingevuld zijn en dat ze overal waar nodig jouw handtekening bevatten.

5.

We kunnen starten. We plannen de afspraken in onze kalenders in.

De afspraken vinden online (of in Diest of Laakdal) plaats. Het bewijs van deelname gebeurt door een print screen van onze online besprekingen

6.

Nog vragen?


Mail gerust naar info@inviacoaching.be


Let op! Loopbaanbegeleiding is geen 'behandeling' voor burn-out. 

Het klopt waarschijnlijk wel dat de aanleiding van je burn-out tenminste gedeeltelijk met je werk te maken heeft. Toch is het van cruciaal belang voor je herstel dat er eerst gewerkt wordt aan het heropbouwen van energie, rust en het anders omgaan met gedachten en emoties.

Loopbaanbegeleiding is dus pas later in het herstelproces aan de orde, zeker niet in het begin.
We beginnen sowieso altijd met een gratis kennismakingsgesprek. In dat kennismakingsgesprek bespreken we samen het behandelplan en of er het loopbaanbegeleiding is wat jij op dit moment nodig hebt.

>