top of page
Team vergadering

Neurodiversiteit op de werkvloer

Een training voor leidinggevenden van kleine en middelgrote ondernemingen voor het vergroten van productiviteit van neurodivergente medewerkers

Neurodivergentie

Ben je klaar om het volledige potentieel van je team te benutten? Ontdek onze baanbrekende opleiding voor leidinggevenden, speciaal ontworpen om jou te leren hoe je neurodivergente medewerkers kunt coachen en hun productiviteit en welzijn kunt verhogen.

In deze intensieve cursus leer je de unieke kwaliteiten van neurodivergente medewerkers te herkennen en te waarderen. Je krijgt praktische tools en technieken aangereikt om een inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen floreert.

Schrijf je vandaag nog in en maak een verschil – voor je team, voor je bedrijf en voor jezelf. Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst waarin iedereen de kans krijgt om te schitteren.

Samen werken aan een project
 • Online opleiding via Zoom of Webinargeek
  Duur: 3 uur

   

 • 6 maanden toegang tot online platform (Huddle) waar extra informatie en tools beschikbaar komen voor het coachen van neurodivergente medewerkers
   

 • Certificaat van deelname na de opleiding

 • Prijzen zijn exclusief BTW

 • Voor zaakvoerders en leidinggevenden in een onderneming, kan je voor deze opleiding KMO Portefeuille subsidie aanvragen.
  Meer info over subsidie KMO Portefeuille
  Personeelsmanagement - inclusie

Ik wens te betalen via KMO Portefeuille subsidie via het systeem van VLAIO

Ik wens geen gebruik te maken voor KMO Portefeuille subsidie en betaal zelf.

bottom of page