top of page

Patricia Graulus

Diest

Olivina Coaching - Patricia Graulus

Engelandstraat 17
3290 Diest

patriciagraulus@hotmail.com

0470 22 57 13 

www.olivinacoaching.be

Mijn manier van begeleiden onderscheidt zich van andere loopbaancoachings door een sterkere klemtoon en deskundigheid van de werkaspecten die je welzijn onderuit halen en die niet altijd moeten leiden tot een andere job of werkgever.

Je mag van mij verwachten dat ik je op een positieve manier begeleid, je handvaten en tips geef om met situaties om te gaan die je stress bezorgen en daarbij je dat kleine duwtje geef, dat je soms nodig hebt, om bewust en in zelfvertrouwen stappen te zetten in de richting die je wil.

Afhankelijk van jouw loopbaanvragen gebruik ik een methode en stel ik jou de vragen die jij nodig hebt om meer inzicht te krijgen in je loopbaan, jezelf, je werksituatie, je kwaliteiten en valkuilen en, wat echt belangrijk  is voor jou. Dit met als doel nieuwe oplossingen en mogelijkheden te zien en je perceptie te verruimen zodat je bewuste keuzes kan maken.

Jouw groeiproces is een ontdekkingstocht, waar ik voor jou ruimte creëer om te reflecteren, te ontdekken en te experimenteren, zodat je meer werkplezier en levensgeluk ervaart.

Over mij


Ik ben mama van een prachtige, lieve zoon en in mijn leven ben ik meermaals uit mijn comfortzone gegaan, en ben ik welbekend met de gevoelens van weerstand en ongemak die je ervaart als je iets anders wil bereiken.
Voordat ik startte als zelfstandige loopbaancoach heb ik 20 jaar gewerkt binnen Human Ressources in de domeinen Werving & Selectie, Learning & Development en Payroll, van consultante tot leidinggevende in België alsook in Argentinië, Lanzarotte en Fuerteventura, als werknemer en als zelfstandige.

Door mijn werkervaring heb ik een grondige kennis van de arbeidsmarkt en school ik mij regelmatig bij om mijn kennis en aanpak te verruimen. De GROW-methode in combinatie met diepgaande opleidingen in coaching,
stressmanagement, emotionele intelligentie, burn-out, DISC en MBTI, alsook communicatieopleidingen in assertiviteit en verbindende communicatie helpen mij bij een totale aanpak van een efficiënte loopbaancoaching.

bottom of page