top of page

Sabine Smans

Molenstede 

Autenticoaching - Sabine Smans
Dorpsstraat 26
3294 Molenstede

 

sabine@autenticoaching.be
www.autenticoaching.be

Sabine is arbeids- en organisatiepsychologe, gepassioneerd door het begeleiden en aanmoedigen van mensen naar een bewust, betekenisvol en gelukkig leven.

Als psychologe focust zij graag op het individu en gelooft zij sterk in de eigen kracht van iedere persoon. Zij neemt graag de tijd om samen met jou stil te staan bij wie je bent, wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt en wat je graag zou willen in het leven. Zo kan je de automatische piloot even uitzetten en bewust je eigen weg en richting gaan bepalen.

Via het thema werk en loopbaan gaat zij met jou aan de slag. Jullie stellen samen een kompas op van je unieke persoonlijkheid, dat je vervolgens als leidraad kan gebruiken om loopbaankeuzes te maken die bij jou passen. Hiervoor maakt zij gebruikt van de talentenaanpak van Luk Dewulf alsook principes uit de positieve psychologie.

 Ben je op zoek naar een nieuwe job?
Dan helpt zij jou bij het verkennen van de arbeidsmarkt, het zoeken naar passende vacatures en het voorbereiden van sollicitaties.

Ben je ontevreden over je huidige job of nieuwsgierig om nieuwe wegen in te slaan?
Dan helpt ze je te onderzoeken wat je echt wilt en je opties te verkennen.

 Sabine helpt je graag verder op pad om stappen te zetten in de richting die bij jou past en om je eigen kleine of grote dromen te volgen. Zij ontvangt je graag in Molenstede, maar evengoed tijdens een wandeling in de natuur of online.

bottom of page