top of page

Sofie Meyer

Mortsel

Sofie Meyer

Heideland 52
2640 Mortsel

 

info@psychoterra.be
www.psychoterra.be
0492 91 50 76

Ben je op zoek naar iets anders, maar weet je nog niet goed wat? Voel je je niet goed in je vel op het werk? Wil je doorgroeien binnen je organisatie, maar zie je geen mogelijkheden? Word je geconfronteerd met een reorganisatie of veranderingen op je werk? Of zoek je ondersteuning voor een conflict met een collega? Dan gaat Sofie met jou aan de hand van concrete vragen en opdrachten aan de slag.

Haar aanpak

Voor Sofie is een begeleidingstraject teamwerk. Ze begeleidt je tijdens je zoektocht, met de nodige handvaten en oefeningen. Ze is jouw neutraal klankbord. Maar JIJ zit aan het stuur van jouw traject. Jouw groei, welzijn en draagkracht staan centraal. Met beide voeten op de grond, én met aandacht voor wat jou raakt. Dat is hoe Sofie de zaken graag aanpakt.

Haar expertise

Sofie hecht bovendien veel belang aan expertise en professionaliteit. Daarom heeft ze zich via erkende opleidingen verdiept in loopbaanbegeleiding, stress en burn-out, verbindende communicatie en teamwerking. Ze is ook psychotherapeute.

Verder combineert ze een job in een organisatie met individuele begeleiding en coaching. Ze is er immers van overtuigd dat ze - door zelf in de praktijk te staan - mensen beter kan helpen.

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Aarzel niet om Sofie vrijblijvend te contacteren Je vindt haar praktijk in Mortsel, in de omgeving van Antwerpen, Berchem, Boechout, Wilrijk en Hove. De praktijk is makkelijk bereikbaar met de auto, en vlakbij het treinstation

bottom of page