Marjan Horemans

Regio Lint

Beekveld 24
2547 Lint

0478 901 139
horemansm@telenet.be

Het is wat het is”, dat was jarenlang mijn leuze.  
Achteraf bekeken, was het een coping mechanisme, mijn manier om te overleven binnen een multinational.  Veel bewegingsruimte was er niet, dus legde ik me bij de zaken neer en bleef ik braaf zitten in mijn gouden kooi.  Herkenbaar? 

Op een gegeven moment lukte me dat echter niet meer.  Net zoals jij nu, ging ik op zoek naar een manier om het heft terug in eigen handen te nemen.  Ik ging in loopbaanbegeleiding en startte met de eerste van een hele reeks opleidingen.  

Gaandeweg besefte ik dat de dingen helemaal niet zijn wat ze zijn! Door inzicht in jezelf op te doen en te begrijpen waar je écht goed in bent, wat je graag doet maar ook wat je nodig hebt om voldoening te hebben in je werk, komen dingen automatisch in beweging.  Immers: “If you always do what you always did, you will always get what you’ve always got”.

Aangenaam! Mijn naam is Marjan, ik ben gelukkig gehuwd en mama van twee fantastische tieners. Na mijn basisopleiding arbeids-, organisatie- en consumentenpsychologie, maakte ik een boeiende reis in HR.  Momenteel werk ik nog steeds als HR manager (niet meer in de multinational) en daarnaast zet ik me graag in voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten in hun loopbaan.

Ik kan een goede gesprekspartner zijn voor iedereen die zich in mijn verhaal herkent, maar ook voor iedereen die in actie wil komen rond zijn/haar loopbaan. In mijn begeleidingen maak ik de connectie tussen hoofd en lichaam. Ik ben systemisch geschoold, en pas deze basisprincipes ook actief toe in jouw persoonlijke zoektocht naar zinvol werk, wat vaak verrassende inzichten oplevert.

Nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan betekenen? Stuur me een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op: horemansm@telenet.be

Contactformulier

  • De loopbaancoach uit jouw regio neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>