Trainingen voor loopbaanbegeleiders

Bij InVia draait alles om loopbaanbegeleiding, maar dat is slechts een deel van mijn onderneming. Naast InVia is er ook nog Studio ACT, een online trainingscenter waar alles draait om veerkracht en zelfzorg van ambitieuze, ondernemende mama's.

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, maar ook voor "to act", actie ondernemen, het heft in handen nemen om het leven en de loopbaan te bouwen die jij wil.

Aanbod voor loopbaanbegeleiders

Gratis webinar

Acceptance and Commitment Therapy toepassen in loopbaantrajecten.

Acceptance and Commitment Therapy is een degelijk wetenschappelijk onderbouwd gedragsmodel uit de derde generatie gedragstherapieën. ACT (uitgesproken in één woord, niet in letters A-C-T) heeft als doel iemands psychologische flexibiliteit te vergroten. 

Masterclass/ Minitraining:
Waarden helder krijgen in loopbaantrajecten

Heb jij wel eens een klant die vast zit? Die echt niet weet waar hij of zij blij van wordt? Die niet echt weet waar hij of zij een dieper liggend gevoel van voldoening van krijgt? Iemand die maar rondjes blijft draaien, maar nooit echt over gaat tot actie? Wel, dan kan het zijn dat deze klant niet helemaal helder heeft wat voor hem of haar waardengericht belangrijk is in het leven of in de loopbaan. 

Masterclass/ Minitraining:
Loskomen van belemmerende overtuigingen

Heb jij wel eens een klant die vast zit in zijn of haar eigen gedachten? Die zo overtuigd is dat hij of zij "niet slim genoeg is", "het juiste diploma niet heeft", "het toch niet kan", "niet geschikt is om ..." ... We hebben dat soort gedachten allemaal, elke dag. Het is echter jammer als dit soort overtuigingen ons ervan weerhouden om te gaan voor onze professionele dromen.

ACT toepassen in loopbaantrajecten - blended

Mensen die vastzitten in hun loopbaan helpen loskomen. Mensen helpen een actieplan voor hun loopbaan op te stellen, dat in lijn ligt met hun waarden. En hen ook vaardigheden bieden om keuzes te maken, ondanks moeilijke gedachten of emoties die daarmee gepaard gaan.

>