"Een zeer toegankelijke coach waar je vooral eerlijk kan zijn, die veel erkenning geeft, maar toch confronteert wanneer het moet. Wendy is een enorm empathisch persoon die een luisterend oor aanbiedt. Iemand die echt voor cliënten tijd maakt en die op moeilijke momenten er steeds voor je is via de chatfunctie of via telefoon. Wendy is een coach die me op mijn eigen tempo heeft leren omgaan met het aanpakken van mijn valkuilen, die me hierin sterker heeft gemaakt in de aanpak ervan, maar ook die mijn aanwezige talenten nog meer in de verf heeft durven zetten. Door haar toegankelijke manier van werken heb ik de sessies ervaren als een gezellige babbel met heel wat handige tips. Nog nooit ben ik met tegenzin naar een sessie gegaan.  Een coach die ik al bij meerdere mensen heb aangeraden."

J.C       Laakdal

"Wendy  hielp me alles op een rijtje te zetten. Ze toonde hierbij veel empathie en met de juiste vragen/opmerkingen, kreeg ik vaak ook een andere kijk op mijn situatie. Dankzij haar kreeg ik veel nieuwe inzichten m.b.t. mijn loopbaan en weet ik nu waar mijn prioriteiten liggen. Zij gaf me de moed op zoek te blijven gaan naar nieuwe opportuniteiten en leerde me voor welke valkuilen ik moest oppassen."

S.J       Diest

"Wendy stelde me vanaf het eerste moment gerust. Ik voelde me meteen begrepen en ik kreeg het gevoel dat ze echt luisterde. Ik kan aan Wendy alles zeggen, zonder dat ik het gevoel krijg beoordeeld te worden. Ze weet waarover ze praat maar overstelpt niet met theoretische kennis. Ze gaat ook niet overhaaste tewerk. Door in begeleiding te gaan bij Wendy ben ik veel van mezelf te weten gekomen en heb ik ook geleerd het oké is om niet alles te weten of perfect te zijn. "

E.F

"Het was een openbaring. Ik heb mezelf zoveel beter leren kennen. Ze stelde exact de juiste vragen en liet mij met de nodige antwoorden komen. Ze paste zich ook aan aan mij als persoon en aan mijn tempo.  "

T.M     laakdal

"Ondersteunend, begripvol, helpend, zelfreflectie-vragen stellen, kritisch, durven alles in vraag stellen en je uitdagen om naar antwoorden te zoeken op een laagdrempelige manier. "

T. E      Mol

"Wendy slaat de nagel op de kop. Ze begrijpt je situatie waarvoor je in behandeling bent bij haar. Zeer professioneel, ze is een krak in haar vak. Wendy heeft mij zeer goed geholpen met mijn loopbaanbegeleiding. Ik raad het iedereen aan en zeker bij Wendy.. "

C.V      Mol

"Wendy is een ontzettend warme persoon. Hierdoor voel je je in elke situatie veilig en ervaar je dat je alles kan zeggen. Ze biedt oplossingen die haalbaar zijn en passen bij de persoon die voor haar zit. "

D.C

"Wendy, mercikes!!!! Je hebt me laten zien dat ik wel wat in mijn mars heb en dat ik niet moet veranderen voor mensen. Dit door lange gesprekken en het brengen van inzichten in mezelf. Geen grootse oplossingen maar haalbare tools om verder te gaan. Ontzettend bedankt!!! Het leven is vaak veel simpeler.... :) "

D.C

"Wendy, mercikes!!!! Je hebt me laten zien dat ik wel wat in mijn mars heb en dat ik niet moet veranderen voor mensen. Dit door lange gesprekken en het brengen van inzichten in mezelf. Geen grootse oplossingen maar haalbare tools om verder te gaan. Ontzettend bedankt!!! Het leven is vaak veel simpeler.... :) "

D.C

"zeer goede coaching, op maat van wat nodig is. fijne werkmethodes. "

s v d b     laakdal

"Wendy is een warme, begripsvolle coach die oor heeft voor je verhaal en je met veel praktische tips op weg helpt. Na een sessie had ik steeds weer nieuwe energie om verder te gaan en te werken aan mijn herstel. De rust die ze uitstraalt, maakt dat je zelf ook rustiger wordt. Je voelt tijdens de gesprekken aan dat ze veel kennis en doorzicht heeft en ze weet dit op een aangename manier over te brengen en toe te passen op je eigen situatie.. "

v.l     laakdal

>