top of page

Veerle Tyberghien

Wuustwezel

Veerle Tyberghien

Nieuwmoersesteenweg 16A

2990 Wuustwezel

 

Veerle@autshine.be

0460 23 83 12

www.autshine.be

Veerle biedt met  AutShine gespecialiseerde loopbaancoaching aan mensen die voelen dat ze niet goed in het stramien van de doorsnee werknemer passen.  De uitdaging om je als professional goed in je vel te voelen, is een stuk groter wanneer je (kenmerken van) autisme, adhd, psychische kwetsbaarheid of andere neurotypes bij jezelf herkent.  Het is dan ook een verademing om terecht te kunnen bij een gespecialiseerde loopbaancoach die begrijpt waar je tegenaan loopt.    

Expertise

Veerle heeft in de afgelopen 30 jaar een grote diversiteit aan mensen begeleid in groeitrajecten op vlak van leven en werk. Haar specialisaties zijn onderwijs, arbeid, psychologie en welzijn.  Verder bouwend op een carrière als HR-consultant specialiseerde ze zich in bijzondere mensen met bijzondere noden en bijzondere talenten, in het bijzonder mensen met autisme.  Bij GTB als IPS-coach (Individual Placement and Support) ondersteunde ze succesvol mensen met een specifieke kwetsbaarheid bij het vinden en behouden van werk. Ze kent zeer goed de wetgeving, mogelijkheden en subsidieregelingen bij langdurige ziekte, invaliditeit of arbeidsbeperking. Ze gelooft in de kracht van authenticiteit en neurodiversiteit op de werkplek. 

Aanpak

Of je nu een erkende diagnose hebt of niet, als neurodivergente professional is het belangrijk om te weten wat je juist nodig hebt voor meer succes en harmonie op vlak van leven en werk.

Tijdens de loopbaancoaching van AutShine ontdek je op een concrete manier hoe je talent echt tot zijn recht kan komen. Je krijgt tools om de regie in handen te nemen en een professionele context te creëren die rekening houdt met jouw eigen unieke behoeften.  In een veilige omgeving kan je uitzoeken wat de mogelijkheden zijn om je werk beter af te stemmen op je noden, voor minder stress, meer harmonie, meer stabiliteit, meer klein en groot geluk. In Veerle zal je een vertrouwenspartner vinden voor een loopbaancoaching die focust op wat jou uniek maakt.

bottom of page